Voor onvergetelijk maatwerk

Voorafgaand aan het feest komen wij bij u langs om alles persoonlijk te bespreken. Wij horen graag wat uw wensen zijn en komen vervolgens met bijpassende mogelijkheden en ideeën zodat het een geslaagde dag of avond wordt.

De gerechten bereiden wij in onze professionele keuken voor en na afloop nemen we alles netjes weer mee terug. Indien gewenst, verzorgen we ook het glaswerk, servies, aankleding en keukenmateriaal.

U kunt uw gasten natuurlijk op verschillende manieren verrassen. Een hapjes buffet, walking dinner of een barbecue. Een paar voorbeelden, maar er bestaan natuurlijk legio mogelijkheden.

Kortom: Minca’s Kookkunst op Maat is hét adres om een perfect feestje te organiseren!

Feesten ter gelegenheid van een verjaardag, bruiloft of gewoon een gezellig samenzijn kunnen vaak heel goed thuis plaatsvinden. Wij zorgen er graag voor dat u nergens naar hoeft om te kijken en zodoende optimaal kunt genieten van de borrel, het eten, de sfeer en de gasten.

Tarief

Om een idee te geven, van onze dienstverlening, volgen hieronder een paar voorbeelden van tarieven. Wij gaan altijd met u het gesprek aan om te bepalen wat nodig is. Daarbij wordt op maat een tarief gemaakt.

  • Hapjes zijn vanaf Є 1,45 p. stuk te leveren met een minimale afname van 70 stuks
  • Buffetten zijn vanaf € 12,50 p.p. te leveren
  • Walking Dinner is vanaf € 30,00 p.p. te leveren.