Samen koken, samen eten

Wanneer u met een gezelschap een smakelijke en gezellige invulling wil geven aan uw avond, doe dan eens mee aan een kookworkshop bij u thuis. Bent u geen keukenprins(es)? Geen probleem! De gerechten worden onder goede begeleiding klaargemaakt.

De kookworkshops worden in uw eigen keuken gehouden. Op die manier weet u zeker dat de gemaakte gerechten in uw eigen, niet professionele, keuken gemaakt kunnen worden. De ingrediënten en andere benodigdheden zullen door mij meegenomen worden.

Volledig verzorgd

Aan elke gang of hapje wordt aandacht besteed en elke vraag beantwoorden we graag. Niets moet, alles mag. En zodra alles klaar is, gaat iedereen aan tafel om te proeven en smullen van de zelfgemaakte gerechten. Natuurlijk wordt hier een bijpassend wijntje, of misschien liever een pilsje of een glas frisdrank, bij gedronken.

En terwijl u en uw gezelschap lekker zitten te smullen, zorgen wij voor een opgeruimde en schone keuken!

Duur van workshop en prijs

Rekent u voor een uitgebreide workshop op ongeveer vier uur per workshop. Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van geplastificeerde kaarten met de recepten, waardoor de handout met recepten, die u na afloop meekrijgt, schoon blijft.

Externe Locatie

Wilt u liever niet in uw eigen keuken een workshop doen, dan kan dit vanaf NU ook bij ons op locatie. Voor kleine groepen, minimaal 8 en maximaal 12 personen, kunt u op onze eigen locatie terecht. Voor grotere groepen, voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje hebben wij ruimte beschikbaar bij ZienXL in Heerhugowaard (www.zienxl.nl).

Tarief

Prijzen zijn vanaf € 45,00 p.p. afhankelijk van gekozen workshop en minimaal 8 personen.

Workshopthema’s:

  • Italiaans
  • Tapas
  • Indonesisch
  • Sushi
  • Rond de wereld in 10 hapjes
  • Moleculair koken
  • En nog veel meer thema’s…..